Versal Media
Om Jessica Holm (fd. Rickardsson)

Versal Media drivs av mig, Jessica Holm. Jag startade mitt bolag för tolv år sedan, men har jobbat med kommunikation i nästan 20 år.
"Vad jobbar du med exakt?" är en fråga jag fått många gånger. Jag brukar svara att det beror på uppdraget, men att jag ofta kallar mig copywriter och digital skribent. (Och i parantes även SEO-skribent, fotograf, projektledare och stylist).

Jag har bland annat specialiserat mig på sökmotoroptimering för företag som vill satsa på sin onlinemarknadsföring. Men jag blir också ofta ombedd att ta fram idéer och kommunikationskoncept till kampanjer och produktlanseringar.

Jag skriver för både tryckta och digitala kanaler och är van att anpassa kommunikationen efter kanal och marknad – säljande copy, informativa texter, korta inlägg till sociala medier, produktbeskrivningar, instruktioner eller sökoptimering. Eller det kan handla om att optimera redan existerande information på en webbplats, producera nytt relevant innehåll som gör att sajtens innehåll rankas högt på Google eller att skapa en mer övergripande SEO-strategi där ett välskrivet och användarvänligt innehåll är minst lika viktigt som att specifika nyckelord finns med.


Jessica Holm - Versal media - Frilansjournalist Jessica Holm
Ålder: Född 1977.
Yrke: Skribent, fotograf och stylist.
Familj: Maken Thomas, sönerna Måns, Ville och Love.
Bor: Norsholm som ligger en bit utanför Norrköping.


Jessica Holm - Versal media